BERGEN - Aanvaller Mark Dekker is na bijna een jaar blessureleed op de weg terug bij WMC. Tijd om terug te blikken op een vervelende tijd waar Dekker binnenkort een streep onder kan zetten.

Mark Dekker heeft last van een vochtbelletje tussen zijn voorste kruisband. Een vervelende blessure waardoor Dekker dus lange tijd niet inzetbaar is geweest voor zijn ploeg. “Het herstel verloopt voorspoedig” waarmee de aanvaller terugkijkt op de afgelopen maanden. Dekker heeft voor ogen wanneer hij wil terugkeren; “Ik verwacht met een maandje weer rustig te kunnen trainen.

Doordat Dekker niet in actie kwam moest hij gedwongen toekijken hoe zijn ploeg speelde in de vierde klasse C. Er gingen om verschillende redenen wedstrijden aan hem voorbij, maar er zijn wedstrijden die hij heeft bekeken; “De wedstrijden die ik heb gezien waren wisselvallig, wel zit er een stijgende lijn in. Ik verwacht dat WMC in het linkerrijtje zal eindigen en misschien wel een greep naar een periode titel kan doen” besluit Dekker.

Voorlopig is het linkerrijtje nog niet aan de orde voor WMC. De ploeg bezet met twaalf punten de twaalfde positie. De achterstand op de nummer zeven, het begin van de middenmoot, bedraagt zeven punten waardoor de ploeg zich voorlopig zal richten op het verlaten van de gevarenzone.

Komende zondag dus VV Bergen – WMC. Aftrap 14.00 uur.