ZUID-SCHARWOUDE - LSVV heeft de laatste thuiswedstrijd van dit seizoen verdiend gewonnen van Kolping Boys. De ploeg van trainer Rob Klanker heeft daarmee de vijfde plaats in handen en dat is dit seizoen het hoogst haalbare voor de Langedijkers.


Uiteraard werd er in het laatste thuisduel uitgebreid afscheid genomen van trainer Rob Klanker, die na vijf jaar komend seizoen aan het roer zal staan bij de tegenstander van zondagmiddag, Kolping Boys. Ook diens assistent Rob ter Burg en de spelers Jacco Paauw en Tim Emmerik werden uitgeluid bij hun laatse thuiswedstrijd.

Aangezien beide ploegen al enkele weken veilig zijn stond er weinig anders op het spel dan de sportieve eer. Bij LSVV l;iet men echter zien om bij het afscheid van Klanker zo hoog mogelijk te willen eindigen en de geel-blauwen behaalden dan ook een terechte zege tegen de Oudorpers. Kort voor de rust opende Toine Merk de score na goed voorbereidend werk van Maik den Iseger.

Merk scoorde na een uur spelen ook de 2-0 uit een assist van Kick van den Berg en een kleine tien minuten voor tijd wist Sven de Ruiter het duel in het slot te gooien al maakte Kevin Cappai nog wel een mooie eretreffer voor Kolping Boys: 3-1.

LSVV sluit de competitie op 2e Pinkstedag af met een uitduel bij AFC '34. Kolping Boys, waar de naar RKVV DEM vertrekkende trainer Mark de Vries afscheid neemt, speelt dan thuis tegen Legmeervogels.