OUDORP - De spelers en staf van Kolping Boys zullen met een voldaan gevoel aan de feestdagen beginnen nadat de koploper de inhaalwedstrijd tegen SCPB '22 met ruime cijfers heeft weten te winnen.

Door de 6-1 overwinning voor de ploeg van Rob Klanker heeft men de drie achtervolgers op zeven punten gezet. Vitesse '22 is daravan de enige die nog op vier punten kan komen als men zondag de inhaalwedstrijd tegen SV Hoofddorp wint.

Op de Nollen had de thuisploeg ongeveer 25 minuten nodig om het net te vinden en dat gebeurde middels aanvoerder Amine Ouaziz. De thuisploeg besliste vervolgens het duel al voor rust via treffers van Loran Schouten, Arthur Winkelaar en nogmaals Ouaziz, nu vanuit een strafschop. Ook na de rust was de thuisploeg dominant en nam het in het slotkwartier verder afstand door Joey Gijzen en Mohamed Ettouhlali, alvorens de gasten uit Badhoevedorp de eer mochten redden.

Kolping Boys hervat de competitie op 21 januari met een thuisduel tegen AGB.

Winst Kolping Boys (zat.)
Kolping Boys heeft het vorige week gestaakte duel, vanwege het weer, tegen VV Egmond in winst weten om te zetten. De 0-1 die toen al op het scoebord stond bleek tevens de eindstand. De ploeg van trainer Roy Rowinkel gaat zodoende als nummer vijf van de vierde klasse de winterstop in.

Op 20 januari hervat men de competitie met een uitduel bij De Meteoor.