ALKMAAR – Tweedeklasser Kolping Boys is er afgelopen zondag in geslaagd om het Kaasstad toernooi te winnen. Een 2-1 zege op Alkmaarsche Boys volstond voor de toernooizege.

Voorafgaand aan de finaledag was al duidelijk dat Kolping Boys en Alkmaarsche Boys om de toernooi zege zouden strijden. De ploeg van trainer/coach Marc de Wilde boekte afgelopen vrijdagavond een 6-0 zege op Alcmaria Victrix, terwijl de wedstrijd tussen de reserves van beide teams diezelfde eindstand kende. De wedstrijden Alkmaarsche Boys 2 – SV Koedijk 2 (5-3) en Alkmaarsche Boys 1 – SV Koedijk 1 (5-0) werden een prooi voor de Alkmaarse formatie van trainer/coach Mats Blokdijk.

De strijd op het complex van Alkmaarsche Boys eindigde uiteindelijk in een winstpartij voor Kolping Boys. Doordat het tweede elftal eerder ook al won van Alkmaarsche Boys 2 (3-2) ging de toernooizege dus naar het elftal van trainer/coach Marc de Wilde.

De strijd tussen SV Koedijk en Alcmaria Victrix leverde een doelpuntenfestijn op. Nadat de wedstrijd van de reserves in 2-1 eindigde wist het vlaggenschip van Alcmaria een eclatante 0-5 zege te boeken en zodoende op doelsaldo de derde plek te veroveren.

Uitslagen:
Alkmaarsche Boys (2) – Kolping Boys (2): 2-3
SV Koedijk (2) – Alcmaria Victrix (2): 2-1
Alkmaarsche Boys – Kolping Boys: 1-2
SV Koedijk – Alcmaria Victrix: 0-5

Eindstand:
1. Kolping Boys 4-12 (17-3)
2. Alkmaarsche Boys 4-6 (16-10)
3. Alcmaria Victrix 4-3 (6-13)
4. SV Koedijk 4-3(7-20)