DE MEERN - Door een nipte zege op hekkensluiter De Meern heeft Kolping Boys de tweede overwinning op rij geboekt en staat de ploeg van Marc de Wilde inmiddels op tien punten. Hoewel de promovendus moeizaam aan het siezoen begon met vier gelijke spelen in acht wedstrijden is inmiddels de weg omhoog ingezet.

Na een matige en doelpuntloze eerste helft wisten de Oudorpers in de tweede helft het verschil te maken. Allereerst met een afstandsschot van Kevin Cappai en een kwartier voor tijd was het de jonge Joey Gijzen die na een individuele actie de 0-2 liet aantekenen. Ver in blessuretijd deed de thuisploeg nog iets terug, maar de overwinning van Kolpng Boys kwam niet meer in gevaar.

Komende zondag sluiten de Oudorpers de voetbaljaargang 2019 af met een thuiswedstrijd tegen DSOV uit Vijfhuizen. Deze ploeg heeft drie punten meer dan Kolping Boys en winst zou dan ook een mooie opsteker zijn om met een goed gevoel de winterstop in te gaan.