AMSTERDAM - Kolping Boys heeft aan de uitwedstrijd bij AGB een punt overgehouden, maar daar had zeker in de slotfase meer in gezeten. Na ruim negentig minuten eindigde het duel in 1-1.

Vooraf had Kolping-trainer Mark de Vries wellicht getekend voor een punt in Amsterdam en daar was het spelbeeld ook naar, maar de oefenmeester dacht na afloop vooral terug aan de drie opgelegde kansen die het in de slotfase kreeg. Terwijl AGB vol op de winst speelde ontstond er ruimte voor de Oudorpse aanvallers maar Loran Schouten, Thomas Menu en Joey Gijzen kregen de bal niet in het net.

Dezelfde Gijzen had Kolping Boys in de eerste helft met een rake kopbal wel op voorsprong gebracht. Kort na de rust zorgde Amghar El Yettefti voor de gelijkmaker wat dus uiteindelijk ook de eindstand bleek te zijn.

Komende zondag ontvangt Kolping Boys op het eigen Sportpark De Nollen Assendelft als tegenstander.