OUDORP - Kolping Boys heeft zich zondag steviger in de middenmoot genesteld door het hoger geklasseerde Fortuna Wormerveer met 3-1 terug te wijzen. Alle Oudorpse goals vielen al voor rust.

Trainer/coach Mark de Vries miste de afgelopen weekend vooral het scorend vermogen binnen zijn ploeg, maar zag zondag zijn ploeg perfect met de kansen omspringen. Vanaf halverwege de eerste helft scoorde de ploeg binnen een half uur drie maal via Joey Gijzen, Maurice Twisk en Joreno Mandjes.

Fortuna Wormerveer, dat moest winnen om kans te maken op de eerste periodetitel ging na de rust fel ten aanval, maar Kolping Boys had de zaakjes ook verdedigend op orde al scoorde invaller Jordan de Jong na een uur spelen nog wel de 3-1, doch daar bleef het bij.