OUDORP - Kolping Boys heeft zich donderdagavond gerevancheerd op AFC '34. Pakweg twee maanden na de nederlaag in Alkmaar won de ploeg van trainer/coach Mark de Vries op het eigen sportpark De Nollen met 2-1.

Voor AFC '34 is de titel de laatste weken uit zicht geraakt, maar aangezien de formatie van Job Dragtsma een periodetitel op zak heeft kan men zich richten op de nacompetitie. Voor kolping Boys staat er de resterende vier wedstrijden weinig meer op het spel dan een zo hoog mogelijke klassering en een goed afscheid voor trainer Mark de Vries die na dit seizoen naar DEM vertrekt. Door tal van afwezigen moest de trainer een beroep doen op enkele jongelingen, maar deze kwamen in de derby uitstekend voor de dag.

Kolping Boys kwam na een klein half uur op voorsprong door Diaz Celik die een perfecte voorzet van Lars Rouppe van de Voort. Laatsgenoemde kopte zelf tien minuten na de rust, na een corner, de 2-0 binnen. AFC '34 begon hier na pas echt aan te dringen, scoorde vi Guillaume Rijssel nog tegen, maar vervolgens hield keeper Plomper de Oudorpers op de been: 2-1.