OUDORP - Kolping Boys heeft in Rob Klanker een opvolger gevonden van hoofdtrainer Mark de Vries die na dit seizoen naar RKVV DEM vertrekt. Klanker, bezig aan zijn vijfde en laatste seizoen bij LSVV, keert daarmee terug op Sportpark De Nollen alwaar hij al eerder actief was.


In een persbericht laat de Oudorpse eersteklasser weten:

"Rob Klanker is terug op het vertrouwde nest en dat voelt goed, zo geeft de trainer aan na de goed verlopen gesprekken met het bestuur. Op 1 juli 2022 treedt Rob in dienst van Kolping Boys voor een periode van drie seizoenen. Op dit moment is Rob nog hoofdtrainer bij LSVV waar hij aan het eind van het seizoen stopt om vervolgens bij Kolping Boys in te stromen. Kolping Boys Senioren 1 is een jong team dat zich in de 1e klasse verder ontwikkeld en om de prijzen wil gaan strijden.

Rob Klanker ziet de uitdaging in dit jonge ambitieuze team, heeft zijn sporen als hoofdtrainer verdiend, en weet als geen ander wat het betekent om een jong team verder te brengen in de 1e klasse, in samenwerking met zijn nieuwe staf en trainers van de bovenbouw.

Wij hebben veel vertrouwen in een goede samenwerking en wensen Rob veel succes in het nieuwe seizoen", aldus het bestuur van Kolping Boys.