OUDORP - Voetbalvereniging Kolping Boys is een ambitieuze vereniging van 1100 leden en heeft een duidelijke positie in de regio Alkmaar. Daarnaast spelen zowel het dames-, heren- en de jeugdteams op een hoog niveau. Op het, mooi gelegen en ruime complex aan ‘de Nollen’ lopen er op een zaterdag gemiddeld 2000 bezoekers rond en op zondag ruim 400. Daar is men trots op.

Kolping Boys is ook trots op de vrijwilligers. Vanuit de sponsorcommissie is een projectgroep ontstaan die in de afgelopen maanden hard heeft gewerkt om de voetbalkantine van Kolping Boys om te toveren tot een geheel vernieuwd clubhuis.

Uitnodiging
Wij nodigen belangstellenden graag uit om de opening van ons clubhuis bij te wonen op zondag 16 december van 13.00 tot 13.45 uur. Na een kop koffie/thee in de bestuurskamer wordt er aansluitend een rondleiding gegeven in het nieuwe clubhuis (Piet-Jan vd Kommer is ontwerper van het clubhuis).
Sportcomplex 'De Nollen', Beverdam 3, 1822 AA ALKMAAR.
Na de opening is aansluitend de wedstrijd Kolping Boys – HSV, aanvang 14.00 uur.


Aanmelden voor uiterlijk 12 december via verenigingsmanager@kolpingboys.nl

Alle belangstellenden worden tevens geïnformeerd over activiteiten in het kader van het 80 jarig bestaan en de sponsormogelijkheden. Verdere informatie kunnen belangstellenden contact opnemen met Jan Beuckens, verenigingsmanager (06 24 127 412) of John van den Oord, voorzitter sponsorcommissie (06 39 110 588).