OUDORP - Kolping Boys heeft de competitie afgesloten met een ruime overwinning op Legmeervogels en een achtste plaats in de eindstand. Men nam daarbij op een waardige manier afscheid van trainer/coach Mark de Vries, die na de zomer bij derde-divisionist DEM aan het roer staat.

Waar de Oudorpse formatie dit seizoen veel moeite had met scoren, daar lukte tegen het laag geklasseerde Legmeervogels alles. Reeds voor de rust had men afstand genomen door twee treffers van Joey Gijzen en een doelpunt van Loran Schouten.

Na de rust mocht zelfs keeper Nick Plomper scoren toen de thuisploeg een strafschop kreeg. De doelman maakt komend seizoen de overstap naar ADO '20. De jonge Floris Kemps deed ook nog een duit in het zakje waardoor Kolping Boys met 5-0 wist te zegevieren en dat deed De Vries goed. "We hebben goed gevoetbald, zoals ik het graag wil zien en ben blij dat ik op eene eervolle manier afscheid kan nemen na twee mooie jaren bij deze club."