OUDORP - Door de coronacrisis hebben vele sportclubs het moeilijk. Sinds kort mag de jeugd weer trainen, maar voor de rest zijn er nauwelijks activiteiten en blijven de kantine-inkomsten achter. Kolping Boys is één van die clubs die de gevolgen ondervindt en komt daarom met een heus steunplan. Met diverse acties is het mogelijk om de vereniging financieel te ondersteunen.

Via een bericht op de website laat men weten:

Steun onze club en kom in actie!
Ook Kolping Boys ondervindt gevolgen van de Coronamaatregelen: geen voetbal, geen activiteiten en dus ook geen kantine-inkomsten. Om onze club door deze lastige periode te helpen, hebben we als bestuur een steunplan -met kleine en grote acties- bedacht. Doet u mee?

Steunplan

Blijf-thuis-smul-verassings-tas € 25,-
Onze hoofdsponsor Albert Heijn Oudorp biedt in de maanden mei en juni een blijf-thuis-smul-verassings-tas. De goed gevulde tas kost € 25,- waarvan € 7,50 ten goede komt aan Kolping Boys. De tas is verkrijgbaar in de winkel van Albert Heijn Oudorp.

Tribunestoeltje € 35,-
Uw eigen stoel met naamplaatje op de hoofdtribune, dat wilt u toch ook?

Spanframe (reclamebord-speciale actie) op het hoofdveld! € 1.000,-
Promoot uw bedrijf, breng een actie van uw voetbal- of vriendenteam onder de aandacht of zet een maatschappelijk project in de spotlights met dit 5 meter brede en 1,75 meter hoge frame. Leuk extraatje: u wordt automatisch lid van het Kolping Netwerk (waarde € 500,-)

Doet u mee?
We zijn blij met elke steun! Een mailtje naar verenigingsmanager@kolpingboys.nl is voldoende.


Namens het bestuur Kolping Boys: hartelijk bedankt voor uw support!

Peter Brakenhoff, voorzitter VV Kolping Boys.