OUDORP - Kolping Boys heeft het voetbaljaar 2019 afgesloten met een mooie reeks van drie overwinningen op rij. Zondag moest ook DSOV aan de dadendrang van de Oudorpers geloven (3-0).

Na vier gelijke spelen in de eerste acht duels staat de teller inmiddels op dertien punten en houdt de ploeg van trainer Marc de Wilde zo vlak voor de kerstpauze vier ploegen onder zich, wat een prima opsteker is voor de promovendus.

Tegen de gasten uit Vijfhuizen behaalde Kolping Boys een verdiende zege waarin het drie strafschoppen kregen. Na de 1-0 van Joey Gijzen, halverwege de eerste helft, werd de eerste daarvan in ieder geval benut door Steven Dekker. Dezelfde Dekker miste echter na de rust ook een strafschop waarna de laatste pingel werd genomen door Joey Gijzen die de eindstand op 3-0 bepaalde.

Kolping Boys hervat de competitie op 26 janurai met een uitwedstrijd bij middenmoter SV Hoofddorp.