KOEDIJK/PURMEREND - In de derde klasse B heeft Koedijk zijn goede reeks voortgezet met opnieuw een ruime zege. Ditmaal werd Hugo Boys aan de zegekar gebonden. het gepromoveerde Alcmaria Victrix bleef op een gelijkspel steken bij FC Purmerend.

Koedijk, nog altijd zonder puntenverlies kwam in de eerste helft op vorsprong door Luc Wagenaar. In de tweede helft kwam hugo Boys er helemaal niet meer aan te pas en na twee doelpunten van Tom Hofkamp vonden ook Remco Reinhard, Douwe Mulder en Kevin van Londen het net: 6-0.

Alcmaria Victrix staat na vier wedstrijden op vier punten. op bezoek bij FC Purmerend speelde het met 1-1 gelijk, een stand die reeds bij rust bereikt was. na een achterstand zorgde Dimaggio Senchi voor de gelijkmaker.