KOEDIJK - SV Koedijk heeft ondanks een 3-2 overwinning op Alcmaria Victrix de titel in de 3e Klasse B aan Meervogels '31 moeten laten. De geel-zwarten dienen nu via de nacompetitie promotie af te dwingen.

Bij de geel-zwarten was er na afloop vooral het besef dat men het een week eerder met het gelijke spel tegen Hollandia T, had laten liggen. Tegen Alcmaria, dat zich een week eerder veilig speelde, kwam de thuisploeg na twintig minuten op achterstand toen keeper Beets een inzet van Jelmar Bremer liet glippen. Koedijk wist de orde snel te herstellen. In een tijdsbestek van drie minuten wisten Luc Wagenaar en Remco Reinhard het net te vinden.

Linksback Stan Vonk wist na de rust het duel te beslissen met zijn allereerste doelpunt in dienst van Koedijk. Wytze Bernards wist met een doelpunt tegen zijn voormalige club de eindstand op 3-2 te bepalen. Aangezien Meervogels '31 op bezoek bij Zeevogels geen fout maakte (0-4) ging het kampioenschap van 3B naar Akersloot.