Krommenie – SV Koedijk beleefde een fijn weekend. Op bezoek bij laagvlieger Sporting Krommenie heeft de ploeg van coach Wouter Blokdijk een 0-4 overwinning geboekt. Grote man aan de zijde van SV Koedijk was aanvaller Remco Reinhard. De man in vorm scoorde drie van de vier doelpunten en beleefde een productieve middag.

In de eerste helft werd er nog weinig gescoord. Doordat Hendrik-Jan Staal een overtreding maakte binnen het zestien meter gebied kon Koedijk aanvaller Remco Reinhard vanaf elf meter binnenschieten. Door zijn doelpunt konden de Koedijkers met een voorsprong rusten. In de tweede helft liep de score verder op tegen Krommenie. Michael van der Heijden wist de bevrijdende 0-2 te maken wat meer ruimte opleverde.

Door twee doelpunten van Remco Reinhard werd het een ruime overwinning voor SV Koedijk. De 0-4 eindstand tegen Sporting Krommenie betekende een vervolg van de goede reeks bij Koedijk. De ploeg is nu al vijf wedstrijden op rij ongeslagen en is opgeklommen naar de zesde positie. De ploeg staat vijf punten achter op de nummer drie Alcmaria Victrix. Om dit verschil niet te vergroten, maar juist te verkleinen moeten de komende drie wedstrijden tot aan de winterstop gewonnen worden. De ploeg speelt tegen de nummer twee Saenden en laagvliegers Westzaan en WMC staan nog op het programma. Allereerst de kraker tegen Saenden komende zondag, aftrap 14.00 uur.