ASSENDELFT - In de onderste regionen van de 3e Klasse B hebben SVA en Koedijk zondag de punten gedeeld. Na 90 minuten eindigde het in Assendelft in 1-1, een resultaat waar beide ploegen niet veel opschieten.

In een matige eerste helft was de punter waarmee Kevin van Londen de gasten op voorsprong bracht een van de spaarzame hoogtepunten. De tweede helft bood meer kijkplezier met name omdat SVA de aanval zocht en de ploeg van trainer Roy Rowinkel een aantal goede countermogelijkheden kreeg die men echter niet wist te verzilveren met name dankzij een uitstekende keeper Van Lieshout.

Met nog tien minuten op de klok viel de goal wel aan de andere kant toen Steafan aij vanaf elf meter mocht aanleggen na een handsbal. De aanvaller van SVA speelde zijn laatste wedstrijd voor de thuisploeg daar hij naar Groningen verhuist en wist als afscheud een punt te redden voor zijn team waar Koedijk het meeste recht had op de zege.