ALKMAAR - Tijdens de kerstvakantie, op donderdag 2 januari, organiseert de sportregisseur van Alkmaar Sport een Sportspektakel in de Sporthal van Sportcomplex Hoornse Vaart. Van 10.00 tot 14.00 uur kunnen kinderen van 6 tot 12 jaar zich vermaken op de vele springkussens en stormbanen.

Daarnaast kunnen de kinderen deelnemen aan diverse sportclinics, waaronder turnen en dans. De toegang bedraagt €4,50 per kind, bij online voorinschrijven krijg je 1 euro korting. Het is ook mogelijk om met het tegoed op de AlkmaarPas te betalen.

Het sportspektakel vindt dit keer plaats in sportcomplex Hoornse Vaart waar ook het grote Alkmaarse zwembad gevestigd is. Voor maar € 1,- kunnen deelnemers aan het sportspektakel na afloop van hun avontuur een duik nemen in het zwembad. Het zwembad is deze dag tot 17.00 uur geopend.

Aanmelden en contact
De entree bedraagt €4,50,- per kind, bij online voorinschrijving via de website www.alkmaarsport.nl/sportspektakel krijgt met 1 euro korting. Voor BSO’s gelden aangepaste tarieven, hierover kan contact opgenomen worden met Younes Abrari, via y.abrari@alkmaarsport.nl of 06-14418527. Het zwembadkaartje koop je ter plaatse bij de kassa van het zwembad.