ALKMAAR - Tijdens de herfstvakantie, op donderdag 25 oktober, organiseert Alkmaar Sport een XXL Sportspektakel in De Meent Bauerfeind. Van 10.00-16.00 uur kunnen kinderen van 6 tot 12 jaar zich vermaken met diverse sporten en spellen. Speciaal dit keer is het enorm diverse aanbod aan sportclinics, die overal in het sportcomplex te volgen zijn. Centraal staan de grote Topsporthal én dit jaar ook de ijshal waar kinderen kunnen rennen, springen, glijden en gek doen. De toegang bedraagt € 3,50 bij online aanmelding vooraf en € 4,50 bij betaling aan de deur. Op vertoon van de Alkmaar Pas krijgt u bij betaling aan de deur een korting van €1.

Op 25 oktober wordt de Topsporthal omgetoverd tot een domein waar kinderen zich kunnen uitleven op de stormbaan en luchtkussens en waar ze worden uitgedaagd om mee te doen aan verschillende spelletjes. Daarnaast staat er een groot en divers aantal sportclinics op het programma, waarvoor u zich ter plaatse kunt aanmelden. Wederom hebben Alkmaarse verenigingen zich bereid gevonden om leuke introductielessen te verzorgen. De volgende sporten, onder leiding van de volgende verenigingen, staan tijdens het Sportspektakel XXL op het programma: Capoeira (Batuque capoeira Energia), trampoline springen (Triffis), turnen (Saturna), curling in de ijshal (Alkmaar Sport), tafeltennis (Ping Pong Alkmaar), judo (Beentjes Judo-Sport), rugby (Alkmaarse Rugby U.F.C.), E- sports, schermen (Holland Schermen) en trefbal. Deelnemende kinderen kunnen maximaal één clinic per persoon kiezen. Het is aan te raden om op tijd te komen, want vol = vol.

Aanmelden
De entree bedraagt € 3,50 per kind bij online voorinschrijving via de website www.alkmaarsport.nl/sportspektakel en € 4,50 op de dag zelf aan de deur. U kunt ook betalen met het tegoed op uw Alkmaar Pas. Op vertoon van de Alkmaar Pas krijgt u bij betaling aan de deur een korting van €1. Begeleiders hebben gratis toegang.

Voor BSO’s (groepen vanaf 8 personen) gelden aangepaste tarieven, hierover kan contact opgenomen worden met Tom Leering, t.leering@alkmaarsport.nl / 06-41088332. Meer informatie over het sportspektakel: www.alkmaarsport.nl/sportspektakel.