ALKMAAR - Ook al weet je dat sporten gezond is, het is moeilijk om na een derde lockdown weer in beweging te komen. HollandSchermen organiseert daarom korte online cursus 'Goal-setting' voor 14jaar en ouder, waar je leert hoe je het beste sportieve doelen kunt stellen en verwezenlijken. Gebruik deze mentale boost voor een sportieve boost. De cursus wordt gegeven door bewegingswetenschapper/trainer Alexander Moraru en is goed te combineren met fysieke trainingen in de schermzaal in de Meent. In drie lessen leer je sportieve doelen te stellen. Tussentijds krijg je persoonlijke begeleiding en motivatie via WhatsApp. Zo kom je in beweging (yeah!) en wil je dat blijven doen.

De online goal-setting cursus start op woensdagavond 2 februari om 19.30 tot ongeveer 21.00 uur. Denk alvast na over het doel dat je wil bereiken. Dit kan iets met schermen zijn, maar ook over fitheid, mobiliteit, conditie, gewicht of gezondheid in het algemeen gaan. Je kan starten met het doel tijdens de cursus en er daarna mee doorgaan. Deelname aan de fysieke training in de schermzaal kan op vrijdagmorgen van 9.30 tot 11.00 uur of op dinsdagavond van 20.00 tot 21.30 uur in de Meent.

Data, kosten en inschrijven
De kosten bedragen € 80,- per persoon en geven je de mogelijkheid om drie maanden fysiek bij HollandSchermen te trainen. Inschrijven kan via een e-mail naar info@morarucoaching.nl. Vermeld je naam en telefoonnummer. Kom van de bank af en schrijf je in.


HollandSchermen heeft trainingslocaties in Alkmaar, Heemstede en Heemskerk. Meer informatie over trainingen op www.hollandschermen.nl.