OUDORP - Vandaag, zondag 30 april, gaat het vlaggenschip van Kolping Boys de strijd aan met dat van AFC ‘34. In dit competitieduel in de eerste klasse treffen de teams elkaar op het hoofdveld van Kolping Boys. Kolping Boys nodigt iedereen uit om deze spannende derby bij te wonen, aanvang wedstrijd 14.00 uur.


De derby is extra spannend omdat de huidige nummer drie (AFC 34) en nummer vijf (Kolping Boys) beiden nog strijden voor een plaats in de nacompetitie.

Presentatie Kees Kist

Voor de wedstrijd, om 11.45 uur, zal Kees Kist, oud AZ speler, een presentatie geven over derby’s die hij meegemaakt met leuke anekdotes. Ook zal hij vragen beantwoorden vanuit de zaal. Iedereen is welkom om de presentatie (gratis) bij te wonen in het clubhuis.

Persconferentie
Aansluitend om 13.15 uur vindt de persconferentie plaats met de hoofdtrainers van de rivellerende clubs, onder leiding van Michel Vonk, oud AZ speler en trainer. De persconferentie is voor iedereen toegankelijk.

Praktische informatie
Voor, tijdens en na de wedstrijd is er volop gelegenheid om elkaar te treffen in het clubhuis.
Voor de wedstrijd kunt u bij de poort lootjes -tegen contante betaling- kopen. De opbrengst komt ten goede aan de jeugd.

De wedstrijd vindt plaats op het hoofdveld van Kolping Boys op Sportpark De Nollen de Beverdam 3. Aanvang 14.00 uur.