DE RIJP - Vrone heeft de aansluiting met de subtop in de 3e Klasse B weten te bewerkstelligen door met een flink portie karakter te zegevieren bij De Rijp. Tien minuten voor tijd stond het nog 2-2 tussen beide teams, en Vrone was in de eerste helft twee verdedigers kwijt geraakt door blessures. Desondanks wist de ploeg van Wouter Blokdijk met 2-4 te winnen.

Hoewel blij met de overwinning hakten de blessures er in bij de ploeg uit Sint Pancras. Edwin Loos liep een spierscheuring op en Andrew Hand ging zelfs per ambulance van het veld met een sleutelbeenbreuk en een vermoedelijke hersenschudding. Na die eerste helft waren beide ploegen nog in evenwicht. Wesley Rollman had de thuisploeg vanaf de strafschopstip op voorsprong gebracht, waarna kevin Oudejans voor de gelijkmaker wist te zorgen.

Na de pauze bracht Dennis Konijn de Pancrasser formatie op voorsprong, maar tien minuten voor tijd kopte Nick Visser de 2-2 tegen de touwen. Vrone wilde zich echter niet gewonnen geven en via Lex de Jong en Dennis Konijn wist men alsnog de zege over de streep te trekken.