EDAM - Jong Holland had zaterdag goede zaken kunnen doen in de strijd om een plek in de nacompetitie, maar de ploeg van trainer Carl Ern kwam op bezoek bij EVC niet verder dan een 1-1 gelijkspel.

Beide ploegen stonden vooraf in punten gelijk al had EVC hier een wedstrijd minder voor nodig. Jong Holland had dus eigenlijk een overwinning nodig, en had in Edam ook het meeste balbezit. De Alkmaarders leken goed op weg toen Jort Feijen binnen twintig minuten later de scor eopende, maar kon opnieuw beginnen toen Brian Rossenaar drie minten later de gelijkmaker liet optekenen.

Ook na de rust had Jong Holland het vaakst de bal, maar omdat er in een veel te laag tempo werd gespeeld kon men de Edammers niet verontrusten en bleef het zodoende bij 1-1. Komende zaterdag 29 april staat er voor Jong Holland een thuiswedstrijd tegen SV Zandvoort op het programma.