OOSTZAAN- Jong Holland maakt zich op voor de uitwedstrijd tegen OSV, de nummer tien van de derde klasse A. De Alkmaarders staan er met een zevende positie goed voor en kunnen hun positie verstevigen.

De voorsprong op de ploegen onder zich zijn erg klein en dus is het een belangrijke periode waarin Jong Holland niets liever wil dan een sterke reeks neer te zetten. De Alkmaarders willen zich dit seizoen rechtstreeks handhaven en de komende jaren wil de ploeg zich ontwikkelen tot een stabiele tweedeklasser. Chelbi Boujenoui gaf enkele weken geleden al aan wat voor ploeg Jong Holland is; “We hebben een groep die goed in balans is” waarmee Jong Holland een ploeg heeft die klaar is om zich rechtstreeks te handhaven.

Jong Holland staat voor een belangrijke periode en een lastige klus. Het strijdplan is duidelijk; punten pakken, en vechten voor directe handhaving. Dit zal komende zondag beginnen als de ploeg op bezoek gaat bij OSV.

De ploeg uit Oostzaan staat er met een tiende plaats niet al te florissant voor, maar de achterstand op de ploegen boven zich is geen onoverkomelijke achterstand. Desondanks won de ploeg eerder dit seizoen knap met 1-4 bij Jong Holland. Een mooi resultaat voor de ploeg uit Oostzaan.

Komend weekend is Jong Holland de favoriet, maar met OSV als tegenstander wordt het zeker geen gemakkelijke opgave.