ALKMAAR - Jong Holland is ook na twee wedstrijden nog puntloos. De ploeg van trainer/coach Carl Ern ging zaterdag pas in de slotfase onderuit tegen Aalsmeer (1-2).

Op de zege viel niet veel af te dingen want Aalsmeer was de betere ploeg in Alkmaar, maar de thuisploeg hield lang zicht op een punt. Jong Holland kwam al vroeg in de wedstrijd op achterstand na een eigen doelpunt van Jay Haanraads. Na een vrije trap van Dianto Kuiper wist Yoran Wezepoel kort voor rust voor de gelijkmaker te zorgen.

De thuisploeg ging vervolgens in de tweede helft vol de strijd aan en daar hadden de Aalsmeerders het moeilijk mee al bleef de ploeg bij enkele uitvallen gevaarlijk. Waar de Alkmaarders een punt uit het vuur leek te slepen ging het in de slotminuut alsnog mis toen Barry Kramer voor de 1-2 wist te zorgen.