MAASTRICHT - Jong AZ heeft vrijdagavond een punt over gehouden aan de uitwedstrijd bij MVV. De ploeg van Koen Stam en Michel Vonk liep op slag van rust tegen een achterstand aan, maar Henri Weigelt kopte de gelijkmaker tegen de touwen. Ondrej Mihalik, die lang geblesseerd was, maakte zijn rentree.

Jong AZ speelde een sterke eerste helft, maar vergat zich zelf te belonen. In de blessuretijd van de eerste helft kreeg men daar de rekening voor gepresenteerd toen Koen Kostons de 1-0 tegen de touwen kopte. Mihalik, die de hele wedstrijd speelde, kreeg na rust een drietal kansen doch ontbeerde nog het geluk. Uit een voorzet van Vince Gino Dekker was het echter wel Weigelt die de meer dan terechte gelijkmaker wist binnen te koppen.

MVV - Jong AZ 1-1 (1-0)
45. Kostons 1-0
74. Weigelt 1-1