KERKRADE - Jong AZ is door een keiharde nederlaag bij Roda JC nog steeds hekkensluiter van de Keuken Kampioen Divisie. In Limburg was de Alkmaarse beloftenploeg halverwege de eerste helft al kansloos.

De beide trainers Koen Stam en Michel Vonk hadden nog maar nauwelijks met hun ogen geknipperd of men stond al op een 2-0 achterstand door goals van Henk Dijkhuizen en Mario Engels. Halverwege de eerste helft werd het 3-0 door Mart Remans. Omdat Daryl Werker zijn eigen doelman passeerde werd de stand iets draaglijker voor Jong AZ.

Na de rust maakte Remans zijn tweede van de avond gevolgd door twee treffers van Livio Milts. Tussendoor mocht Tijani Reijnders nog wel tegen scoren, maar dit was slechts voor de spreekwoordelijke eer.

Roda JC - Jong AZ 6-2 (3-1)
1. Dijkhuizen 1-0