WIJDEWORMER - Jong AZ heeft vrijdagavond in de thuiswedstrijd tegen MVV twee punten laten liggen. Op het AFAS trainingscomplex gaven de beloften van trainer Michel Vonk een 3-1 voorsprong weg (3-3).

Jong AZ kende een flitsende start en had reeds binnen het kwartier een 2-0 voorsprong te pakken. Bij beide aanvallen was er een belangrijke rol voor Thijs Osting en was Mohamed Taabouni de afmaker. Tien minuten later wist MVV de aansluiting te vinden via Joeri Schroijen en kreeg nadien nog een aantal kansen, maar men ging met 2-1 rusten.

Ook in het tweede bedrijf bleef het een open wedstrijd en het duel leek beslist toen Oosting op aangeven van Taabouni de 3-1 wist te maken. MVV kwam echter keihard terug door binnen drie minuten tweemaal te scoren. Nadat Thibaut van Acker scoorde na een corner wist Jérome Deom de eindstand op 3-3 te bepalen.