WIJDEWORMER - Het duel in de Keuken Kampioen Divisie tussen de nummer negen (Jong AZ) en nummer vijf (FC Eindhoven) heeft geen winnaar opgeleverd. Op het AFAS-trainingscomplex van AZ eindigde de wedstrijd in 1-1.

De openingsfase was voor FC Eindhoven, dat de eerste kans kreeg in Wijdewormer toen Charles-Andreas Brym op de latschoot. Even later was Evan Rottier kansrijk, maar kopte naast het doel. Jong AZ kroop hierna meer uit zijn schulp en kreeg mogelijkheden via Fedde de Jong en Iman Griffith.

De doelpunten vielen na rust. In de 73ste minuut was het Ro-Zangelo Daal, op aangeven van Griffith, die de openingstreffer maakte. De overwinning werd niet over de streep getrokken voor Jong AZ, nadat Jasper Dahlhaus even later de 1-1 maakte. Deze score veranderde, ondanks een aantal kansen over een weer, niet.