ALKMAAR – AFC’34 en Jeroen Slaager hebben overeenstemming bereikt over een langere samenwerking. De coach staat hierdoor ook na dit seizoen aan het roer bij de zaterdag 1 van de Alkmaarders.

Afgelopen zomer begon Jeroen Slaager als coach van de zaterdag 1 van AFC’34. Met nog zes wedstrijden voor de boeg is het team kanshebber voor een plek in de nacompetitie voor promotie. “Het doel van mij en het team is om promotie naar de derde klasse af te dwingen. Als we dit seizoen de nacompetitie halen zou dat al een prachtige prestatie zijn.” vertelt de coach.

Fijne groep
De belangrijkste reden om door te gaan is de samenwerking met de ploeg. “Het is een fijne groep spelers die binnen en buiten het veld goed met elkaar overweg kunnen en daardoor is het enorm prettig om mee te werken”, legt Slaager zijn keuze uit. “Dat in combinatie met de voetballende kwaliteiten die we in het team hebben maakt dat we in dit seizoen en komend seizoen nog mooie dingen kunnen bereiken samen.”

Versterkingen
De ‘fijne’ groep waar Slaager mee werkt blijft volgend seizoen nagenoeg compleet. “Dat was voor mij het belangrijkste. We hopen in de komende weken nog minimaal twee à drie versterkingen aan de groep toe te voegen om als team de volgende stap te kunnen maken.”