ALKMAAR - Op zaterdag 8 september organiseert Sportpaleis Alkmaar in samenwerking met haar partners de kick off van het nieuwe baanseizoen. Gedurende deze kick off worden zowel voor gevorderde renners als voor beginners introductielessen verzorgd op de wielerbaan.

Alle liefhebbers van de baansport, met of zonder ervaring en met of zonder fiets, zijn uitgenodigd om deel te nemen aan de introductielessen tijdens de kick-off. Roy Lennings, hoofd locatie Sportpaleis Alkmaar: “Wij horen regelmatig van bezoekers dat ook zij wel eens de kick van het baanwielrennen willen ervaren. Fietsen over onze houten baan op een echte baanfiets zonder versnellingen en zonder remmen. Tijdens deze kick off is dat voor iedereen mogelijk.” Deze dag wordt mede mogelijk gemaakt door BEAT Cycling en Fietsspecialist Kroone Liefting.

Praktische informatie
Sportpaleis Alkmaar opent haar deuren op 8 september om 09.30 uur. De lessen starten om 10.00 uur en duurt 1.5 uur. Daarna is er de mogelijkheid om een half uur zelf te fietsen op de baan. De kosten voor deze introductie bedragen € 10,00 voor de fietshuur, te betalen op de dag zelf voorafgaand aan de clinic. De minimumleeftijd voor deze lessen is 18 jaar. Meer informatie is te vinden op de website, www.sportpaleisalkmaar.nl/kickoff.