Op zaterdag 10 december organiseert Le Champion de Midwinterduinloop in Egmond-Binnen, met afstanden van 7,6 en 16,8 km. Het parcours door het prachtige duingebied gaat over verharde en onverharde wegen en over een deel van het Saucony Egmond Halve Marathon parcours.

Beide afstanden gaan om 11.00 uur van start nabij dorpshuis De Schulp. De winnaars per afstand bij zowel de vrouwen als mannen komen in aanmerking voor de prijzen, beschikbaar gesteld door Runnersworld Zaandam.

Inschrijven

Inschrijven voor de Midwinterduinloop is nu al mogelijk bij Runnersworld in Zaandam, Haarlem en Alkmaar. Ook kan je op zaterdag 10 december vanaf 09.30 uur inschrijven in de sporthal van dorpshuis De Schulp in Egmond-Binnen. Het inschrijfgeld voor beide afstanden bedraagt 5 euro, dit is inclusief duinkaart. Er kan contant of met pin betaald worden. Je kan je niet online inschrijven.


Bereikbaarheid

Vanwege beperkte parkeergelegenheid, wordt aangeraden om -indien mogelijk- met de fiets te komen. Wie toch met de auto komt, wordt naar de PWN parkeerplaats aan de Oude Schulpweg begeleid.


www.lechampion.nl of trimloopcommissie@lechampion.nl