ALKMAAR - Woensdagavond 20 mei barst weer het grootste Run & Swing evenement los in het centrum van Alkmaar. Le Champion organiseert de 8e editie van de Alkmaar City Run by night in de bruisende binnenstad.

Met een limiet van 10.000 startbewijzen, voor alle afstanden, verwacht de organisatie wederom een run op de startbewijzen. Al jaren is de Alkmaar City Run by night enorm populair. Hardloopliefhebbers uit Alkmaar en omgeving staan elk jaar weer aan de start van dit evenement. Ook komen er ieder jaar internationale lopers naar Alkmaar om de 5 of 10 km te lopen.

Run & Swing
De Laat, de Langestraat, de bomvolle horecapleinen en alle kleine straatjes daartussen zijn op woensdagavond 20 mei het decor voor de Alkmaar City Run by night. Langs het parcours van de 5 en 10 km doen de bewoners er alles aan om de hardlopers een extra boost mee te geven. De bewoners verhogen de sfeer door de straten aan te kleden met slingers, lichtjes en muziekbeats.

Inschrijven
De inschrijving voor de 8e editie van de Alkmaar City Run by night gaat ook dit jaar gefaseerd van start. Alle bedrijven kunnen zich vanaf 9.00 uur inschrijven voor de Business Run 5 of 10 km. Vanaf 12.00 uur gaat de individuele inschrijving open voor dezelfde afstanden en de Rollebol Kids Run. Leden van Le Champion en bedrijven die in 2018 en/of 2019 hebben meegedaan, mochten gebruik maken van de exclusieve voorinschrijving van 17 februari t/m 2 maart.

Kijk voor meer informatie op www.alkmaarcityrun.nl