ALKMAAR - Tijdens de voorjaarsvakantie, van maandag 26 februari tot en met vrijdag 2 maart, staat de ijshal van De Meent Bauerfeind weer op zijn kop. Deze vakantie krijgen de populaire ICE Games, normaliter alleen toegankelijk voor basisschoolkinderen, voor alle ijsliefhebbers uit de regio een vervolg. En voor iedereen van 12 jaar en ouder zelfs inclusief Bobstart Experience. Het programma ziet er veelbelovend uit.

Bezoekers aan De Meent kunnen dagelijks tussen 10.00 uur en 14.00 uur deelnemen aan diverse activiteiten op het ijs. Slechts één toegangskaartje biedt toegang tot een variatie aan activiteiten. Zo staan naast recreatief schaatsen en ice biken ook de Olympische disciplines biatlon en curling op het programma. Daarnaast kunnen alle deelnemers van 12 jaar en ouder een heuse Bobstart ervaren tijdens de Dirk Barten Bobslee Experience. Alle activiteiten worden intensief begeleid door ervaren trainers.

Na aanschaf van een ICE Game kaartje aan de kassa ontvangt u naast een stempelkaart een polsbandje dat toegang geeft tot de activiteiten. De stempelkaart kunt u bij elk onderdeel laten afstempelen. Als u uw volle stempelkaart inlevert bij de kassa van De Meent Bauerfeind, maakt u bovendien kans op een kinderfeestje voor 8 personen in Outdoorpark Alkmaar.

De toegang tot de ICE games bedraagt € 7, 50 voor kinderen onder de 12 jaar en € 12,50 voor personen vanaf 12 jaar en ouder. Natuurlijk bestaat er ook de mogelijkheid om te kiezen voor alleen recreatief schaatsen zonder deel te nemen aan de ICE Games.

Meer informatie
De ICE Games zijn open voor publiek maandag 26 februari tot en met vrijdag 2 maart, van 10.00 tot 14.00 uur. Meer informatie over de ICE games vindt u op www.demeentalkmaar.nl/winterspelen. U kunt ook telefonisch contact opnemen met de kassa van De Meent Bauerfeind via 072-548 93 07.