SCHAGEN – Op bezoek bij Scagha’66 kwam HZV/Het Vennewater op voorsprong, maar wist het deze niet vast te houden. De nederlaag kon uiteindelijk ook niet worden voorkomen, 7-3.

‘In de eerste helft begonnen we goed’, zag Olcay Kocyigit. Via Bram de Boer kwam HZV/Het Vennewater ook op 0-1. ‘Daarna begonnen we minder te voetballen en de ruststand was 2-1 voor Scagha'66.’

‘In de rust heb ik aangegeven dat we terug moeten gaan naar de basis, achterin compact moesten verdedigen en dat het doelpunt wel zou komen’, vervolgde de coach. Binnen twee minuten liep Scagha’66 uit naar 4-1 en gingen de koppies bij de gasten omlaag. ‘Daarna hebben we wel geprobeerd alleen het was bijna onmogelijk om de stand om te buigen.’

In Schagen speelde Vennewater niet het eigen spel. Doelpunten van Ruben Bugter en Max Eshuis konden de spanning ook niet meer terugbrengen. Kocyigit: ‘Dit was veruit ons slechtste wedstrijd.’