HEILOO – In vele gevallen besluiten clubs en coaches dat een samenwerking na een jaar of drie wel mooi is geweest. Bij HSV is dat zeker niet het geval. De club maakte afgelopen zaterdagavond bekend dat coach Edwin Veenstra ook na de zomer aan de club verbonden blijft en zo zijn twaalfde seizoen in gaat.

Afgelopen zaterdagavond hield De Stichting Vrienden van HSV haar feestavond in de kantine De Basis. Op deze avond werd een interview afgenomen van Edwin Veenstra. Op een aantal vragen kon de oefenmeester zich voorbereiden, maar er kwamen ook nog onverwachte vragen.

Hierna nam voorzitter Wim Leering het woord en deelde mee dat het bestuur overeenstemming had bereikt met Veenstra om zijn contract weer met een jaar te verlengen. Met als gevolg dat de samenwerking na de zomer doorgaat en Veenstra zijn twaalfde seizoen in gaat. Het aanwezige publiek liet met een groot applaus merken dat zij daar volledig achter stond. Hierna werd de avond voortgezet met Jochem Uytenhage die op een aantrekkelijke manier over zijn carrière vertelde.