ALKMAAR - Na een zonovergoten woensdag komen we langzamerhand in de beslissende fase van het Victorie Open tennistoernooi terecht. Er zijn nog vier dagen te gaan en ondanks de regen van hedenmorgen lijken de weersvoorspellingen de rest van de dag iets beter te worden. Dat komt goed uit met een Hollandse avond op het programma.


Een stralend zonnetje zorgde vanaf woensdagmiddag voor het nodige tennisplezier en vele spannende wedstrijden. In sommige categorieën is de beslissing al nabij zoals in het GD3 alwaar Roy Kruijer en Nienke Bommer vanavond al om de eindwinst zullen strijden met Sam van Rijsewijk en Merel Zeegers. In het HD4 wisten Daan Liefting en Bart Vlasblom de halve finale te bereiken door het als derde geplaatste koppel Ingmar Schaaper/Twan Zonneveld te kloppen (7-5, 6-4), In de DD4 gaan Lous Oudejans en Robin Talsma naar de halve finale. Zij wonnen in drie sets van Romy Bruin en Jacky Boekel (6-1, 4-6, 6-3).

Op deze donderdag staan er vanaf 16.00 uur liefst 29 wedstrijden op het programma. Daarbij ondermeer de kwartfinale in het HE3 tussen de als eerste geplaatste Martijn de Does tegen Yvo van der Horst en natuurlijk tal van andere spannende duels in de diverse onderdelen.

Tevens is er rondom de baan weer genoeg te beleven tijdens de Hollandse avond met daarbij natuurlijk voldoende mogelijkheden voor een natje en een droogje. Speciale aanbiedingen zijn daarbij de 'Bucket Corona' voor slechts €11,- en overheerlijke shoarma uit de keuken van Juul. Als klap op de vuurpijl volgt er in de avonduren nog een fantastisch optreden van volkszanger Stef Horn.

Kijk voor het complete programma op Toernooi.nl

Kijk voor meer nieuws en foto's van Victorie Open 2023 ook via de socials: Facebook en Instagram

Foto's: DP Sportfotografie