ALKMAAR - Na jarenlange sponsoring zijn Hoes Tailors en AFC’34 een stap verder gegaan in samenwerking. Sinds 25 september 2022 kan Hoes zich hoofdsponsor van de Alkmaarse voetbalclub noemen. Ras Alkmaarders Willem en zoon Leon Hoes zijn enorm trots dat hun naam nu pronkt op het shirt van de zondag 1 selectie. En toeval of niet, maar sinds het dragen van het nieuwe shirt is de club aan de winnende hand. Zal het geluk brengen?

Hoes Tailors is sinds 1946 een begrip in Alkmaar. Hoes Tailors voorziet al decennialang hun klanten van maatpakken, trouwpakken, maatjeans en maatshirts. Daarnaast hebben ze tegenwoordig ook een kwalitatieve vaste collectie waarmee de klanten een complete garderobe aan kunnen schaffen. Van onderbroeken tot schoenen, alles is mogelijk. Het is voor kleermaker Hoes dus ook een logische toevoeging om hun naam nu te zien op het shirt van AFC’34. Leon Hoes zegt daarover: “We zijn natuurlijk wel gewend om ons logo en naam terug te zien op kleding. Alleen is het formaat van ons logo op deze voetbalshirts natuurlijk wel een tikkeltje groter, prachtig!’’.

Zowel AFC’34 als Hoes Tailors zijn zeer tevreden over het resultaat en kijken uit naar een succesvolle samenwerking de komende jaren. Samen investeren ze de komende periode in een succesvol seizoen voor de Alkmaarse voetbalclub