ALKMAAR - De Rabo Super Serie vindt dit jaar plaats op de hockeyclub van Alkmaar. Het nationale herenteam speelt op zaterdag 9 en zondag 10 juni tegen het herenteam van Spanje.

De twee interlandwedstrijden zijn de voorbereiding op de Champions Trophy die eind juni in Breda plaatsvinden. Hockeyclub Alkmaar is gastheer voor dit sportieve evenement, wat in samenwerking met de KNHB wordt georganiseerd.

Op zaterdag 9 juni start de wedstrijd om 17:00 uur, zondag 10 juni start hij om 16:00 uur.

Tijdens deze interlands verwelkomt Hockeyclub Alkmaar ruim 1700 supporters per dag die hockey op topniveau gaan zien. De organisatie is er alles aan gelegen om van deze twee dagen een happening te maken. Er komen grote tribunes om iedereen perfect zicht te geven op de wedstrijden. Daarnaast komt er een dj, een tent waar het gezellig verpozen zal zijn en verschillende stands waar eten en drinken kan worden gekocht. Het wordt dus al met al een groot spektakel!

Voor de jongste hockeyers en hockeysters is er na afloop van de wedstrijd een mogelijkheid om een handtekening van hun idool te vragen.Het Nederlands hockeyteam speelt later ook nog twee interlands tegen Frankrijk in Gorinchem, ook ter voorbereiding voor de Champions Trophy.

Vooraf kan er online een ticket worden gekocht voor €10,- per stuk via www.hockey.nl/rabosuperserie.