ALKMAAR - Wie van buitenspelen, obstakels, gezelligheid en leuke teamspelletjes houdt, kan bij Outdoorpark Alkmaar terecht voor een onvergetelijk kinderfeestje. Outdoorpark Alkmaar biedt een divers aanbod aan activiteiten voor kleine en grote groepen. Een van de populaire activiteiten die het park aanbiedt, zijn de kinderfeestjes. De jarige gaat samen met zijn/haar gasten op avontuur over het overzichtelijke en groene park waar plezier voorop staat en samenwerking nodig is. Een enthousiaste begeleider neemt de groep gedurende 1,5 uur mee door het park. Een kinderfeestje kan geboekt worden vanaf 8 deelnemers waarbij een adviesleeftijd van minimaal 8 jaar wordt gehanteerd.

Feestje in de buitenlucht steeds populairder
Outdoorpark Alkmaar ziet het aantal kinderfeestjes de afgelopen jaren flink stijgen. Ouders reserveren al weken van te voren het verjaardagsfeestje van hun zoon of dochter. Tom Leering, namens Alkmaar Sport coördinator van Outdoorpark Alkmaar legt het succes uit: ''Ouders vinden het steeds belangrijker dat hun kinderen vaker buiten komen om met hun vriendjes en vriendinnetjes te spelen. Wij zien daarom ook dat onze partijtjes die in de buitenlucht plaatsvinden de afgelopen jaren enorm populair zijn geworden bij de jeugdige bezoekers uit Alkmaar. Maar ook uit de regio komen er steeds vaker jarigen hun partijtje bij ons vieren. Onze enthousiaste instructeurs maken er iedere verjaardag een enorm feest van en dat werpt z'n vruchten af''.

Verschillende arrangementen
Outdoorpark Alkmaar heeft de laatste tijd extra geïnvesteerd in nieuwe obstakels, activiteiten en teamspellen om de beleving van de kinderen naar een nog hoger niveau te tillen. Het park heeft speciaal voor de kinderfeestjes verschillende arrangementen samengesteld waarbij het Obstacle Run parcours centraal staat. Het kinderfeestje kan gecombineerd worden met diverse teamspellen op en rond het obstakel park. Spellen die aan bod kunnen komen zijn bijvoorbeeld het betoverende doolhof, het spinnenweb of het mijnenveld. Tot slot is het mogelijk om voor € 2,- per persoon aansluitend te gaan zwemmen bij zwembad Hoornse Vaart, misschien wel het meest uitgebreide zwembad van Noord-Holland met o.a. een golfslagbad, waterspeeltuin, buitenbad, diverse glijbanen en interactieve games. De kinderen kunnen daar hun geluk niet op met de vele zwembaden, glijbanen en interactieve games. De zwemactiviteit kan gelijktijdig met het kinderfeestje in Outdoorpark Alkmaar geboekt worden. ''Een ideale combinatie voor een onvergetelijk kinderfeestje'', aldus een enthousiaste Tom Leering.

Meer informatie

Outdoorpark heeft vanaf dinsdag 1 maart 2022 haar deuren weer geopend. Een feestje kan al geboekt worden vanaf € 13,50 per persoon. Meer informatie over de kinderfeestjes bij Outdoorpark Alkmaar is te vinden via www.outdoorparkalkmaar.nl/kinderfeestjes.