DE RIJP - Maandag 23 december organiseert Alkmaar Sport een sportinstuif in sporthal De Oosterven, de sporthal in de Rijp. Speciaal voor kinderen van 1 t/m 12 jaar wordt op deze dag in de Kerstvakantie een sportieve dag georganiseerd. Van 10.00-12.00 uur (dreumesen) en 13.00-16.00 uur (6 t/m 12 jaar) kunnen zij zich vermaken met sportclinics, luchtkussens en andere sportieve sporten en spelletjes.

De sportinstuif in De Rijp is een leuke activiteit in de Kerstvakantie voor alle kinderen uit Graft-De Rijp en Schermer. Kinderen kunnen deze dag diverse sportclinics volgen. Daarnaast vermaken de deelnemers zich op de luchtkussens en bij de andere spelactiviteiten die door stagiaires van de opleiding Sport & Bewegen begeleid worden, onder supervisie van een coördinator van Alkmaar Sport. Op deze manier kunnen de kinderen kennismaken met nieuwe sporten en ook gewoon lekker bezig zijn.

De entree bedraagt € 3,50 per kind, aanmelden is niet nodig. Kijk op de website www.alkmaarsport.nl/sportspektakel-derijp voor meer informatie. Ook kinderen van kinderdagopvang en buitenschoolse opvang zijn welkom bij de instuif, informeer hiervoor naar het speciale groepstarief.