ALKMAAR – Op zondag 3 maart aanstaande vinden de gratis proeftrainingen van Voetbalschool Matchfit plaats. Voor zowel de reguliere cursus als de meidenvoetbalschool is er een proeftraining op de velden van AFC’34. Hierbij zijn alle jongens en meiden, ook als je niet op voetbal zit, tussen de 6 en 16 jaar van harte welkom.

Beide cursussen bestaan uit 10 trainingen van 75 minuten, waarbij er getraind wordt op verschillende ondergronden. Centraal hierbij staat het verbeteren van de basistechnieken van iedere speler, gekoppeld aan de motorische vaardigheden. Dit wordt bereikt door de spelers continu uit te dagen in verschillende omstandigheden en met bijvoorbeeld verschillende balmaten, zodat zij telkens moeten schakelen en aanpassen. De spelers werken hierbij aan hun techniek, zelfvertrouwen en aanpassingsvermogen doordat zij in staat zijn in verschillende situaties goed te presteren. Naast de ontwikkeling van ieder individu staat plezier uiteraard voorop.

Nieuw dit jaar is de Meidenvoetbalschool, waarbij de ontwikkeling van jonge speelsters centraal staat. Het doel is om alle speelsters die graag extra willen trainen deze kans te bieden, in een vertrouwde leeromgeving met enkel en alleen vrouwelijke trainsters en speelsters. Net als bij de andere activiteiten staan individuele ontwikkeling op eigen niveau en plezier centraal.

Aanmelden voor de gratis proeftrainingen kan door een mailtje te sturen naar info@matchfit.nl. Voor meer informatie/vragen en voor het aanmelden voor de gehele cursus zie de website www.matchfit.nl.

Wat: Gratis proeftraining voetbalschool & meidenvoetbalschool Matchfit

Wanneer: Zondag 3 maart, voetbalschool 12:15-13:30 (jongens en meiden) & meidenvoetbalschool 10:15-11:30

Waar: AFC’34, Robonsbosweg 10 te Alkmaar

Voor wie: Alle spelers en speelsters tussen de 6 en 16 jaar