EGMOND AAN ZEE - Kinderen van 4 t/m 13 jaar kunnen op zondag 9 januari de Egmond Mini Marathon hardlopen tijdens de NN Egmond Halve Marathon. Op twee locaties op het uitdagende parcours van deze winterklassieker kunnen de jongste hardlopers in actie komen: in Egmond aan Zee en op Camping Bakkum. Het is de ultieme hardloopbeleving voor kinderen, waarbij zij hun hardlooptalent en doorzettingsvermogen kunnen laten zien. Inschrijven is t/m 27 december mogelijk via www.nnegmondhalvemarathon.nl.

Voor kinderen is het een laagdrempelige manier om samen met klasgenoten, vriendjes of vriendinnetje te proeven aan een echte hardloopwedstrijd. Zo is hardlopen bij de NN Egmond Halve Marathon voor het hele gezin mogelijk. Op beide locaties vinden er drie verschillende starts plaats in de categorieën: 4 t/m 6 jaar, 7 t/m 9 jaar en 10 t/m 13 jaar.

Mini Marathon in Egmond aan Zee
In Egmond aan Zee klinkt het eerste startschot om 9.50 uur op het Burgemeester Eymaplein. Het spannende parcours van 1 kilometer lang gaat door het centrum van Egmond aan Zee. Bij de officiële finish van de kwart marathon op de Zeeweg krijgen ze hun medaille omgehangen.
Mini Marathon op Camping Bakkum Voordat de eerste snelle mannen en vrouwen van de NN Egmond Halve Marathon Camping Bakkum passeren, vertrekken de kinderen voor hun race. Om 11.00 uur rennen de eerste hardlopertjes over het parcours van 1 kilometer. Ook zij ontvangen een welverdiende medaille bij de finish.

Inschrijven
Lijkt het jouw kind leuk om mee te lopen? Schrijf dan online in via www.nnegmondhalvemarathon.nl en ontvang het startnummer met tijdregistratie per post thuis. De inschrijving van slechts € 3,50 is inclusief een unieke medaille en een flesje water bij de finish. Ouders kunnen zich ook nog inschrijven voor de kwart of halve marathon op zondag 9 januari. Deze legendarische halve marathon staat bekend om zijn uitdagende en wisselende omstandigheden. Daag het hele gezin uit en ga de strijd met de elementen aan!