ALKMAAR - Dinsdag 22 februari heeft VV Alkmaar een top talenten dag georganiseerd voor meiden van 8 tot 15 jaar. Dit vond plaats op de velden van VV Alkmaar. De talenten werden begeleid door trainers en speelsters van de eredivisieclub. De talenten kregen niet alleen begeleiding van speelsters en trainers maar werden ook bekeken door een officiële scout tijdens de talentendag. Meiden van alle leeftijden en van allerlei verschillende clubs waren aanwezig om de talenten dag bij te wonen.


Ook ouders waren van harte welkom om hun kinderen aan te moedigen tijdens de verschillende oefeningen. De talenten werden verdeeld in leeftijdsgroepen en er volgde diverse oefeningen over het veld. Tijdens de lunchpauze werden de talenten voorzien van een gezonde lunch om daarna weer met veel energie en een volle buik door te gaan naar de volgende oefeningen. Ondertussen werden de meiden nauwkeurig bekeken door spelers en staf van VV Alkmaar.

De spelers, trainers en scout waren zeer tevreden over het aantal meiden dat kwam opdagen en vonden het een erg leuke en sportieve dag. Men hoopt er nog vele te mogen en kunnen organiseren. Daarnaast hebben zij ook een aantal talenten ontdekt voor VV Alkmaar en zijn daar erg tevreden mee.