ALKMAAR - Op de dag dat Alkmaarsche Boys exact 91 jaar geleden werd opgericht, vierde de vereniging, met een jaar uitstel dus, het 90-jarig jubileum. De belangstelling voor zowel de reünie als feestavond was groot en het werd dan ook een zeer gezellig samenzijn.


Onder stralende weersomstandigheden stond het terras al in de middaguren vol tijdens de reünie. Mooie verhalen en anekdotes, sommige in de loop der jaren iets sterker geworden, volgden elkaar op. Onder het genot van een drankje en een hapje en de prettige klanken van het Shantykoor de Bakszeuntjes werd het al snel gezellig. In de bestuurskamer en kantine was er de gelegenheid om de prachtige historie van de club in beeld te zien op zowel de schermen als in prachtig gedocumenteerde fotoalbums.

In de avonduren volgde de feestavond. Mede door volkszanger Bernard Karsten zat de stemming er goed in en dat bleef het tot ver na de trekking van de grote jubileumloterij waarin mooie prijzen te winnen waren. Een middag en avond die ook weer in de historieboeken van Alkmaarsche Boys gaan op weg naar het honderdjarig bestaan van deze prachtige club.

Kijk hier voor meer foto's.