KOEDIJK/DE RIJP - In de derde klasse B staan zowel SV Koedijk als SV De Rijp in een grote middenmoot waartoe ook de tegenstanders van afgelopen zondag behoren. Koedijk speelde op eigen veld gelijk tegen Saenden terwijl De Rijp met 3-2 wist te zegevieren over Sporting Krommenie.

De 1-1 einduitslag bij Koedijk-Saenden bleek uiteindelijk een terechte want waar de thuisploeg in de eerste helft de betere ploeg was daar ging dat na de rust op voor de ploeg uit Wormerveer. Lars van der Zel was verantwoordelijk voor de treffer van Koedijk dat met elf punten uit zeven wedstrijden uitstekend meedraait in de spannende 3e Klasse B.

Bij De Rijp-Sporting Krommenie vielen alle doelpunten uin een leuke wedstrijd na de rust. Na een achterstand wist Mikey hoffs binnen de minuut gelijk te maken waarna Thom Rijser en Nick Visser het duel beslisten ondanks een late tegentreffer van Sporting Krommenie: 3-2.