ALKMAAR - Vanaf zaterdag 19 mei 2018 start Alkmaar Sport met twee nieuwe series Freddy Fit´s Peuter- en Kleutergym; wekelijks een uur lang sporten voor de allerkleinsten onder begeleiding van een diplomeerde trainer. De lessen worden aangeboden op zaterdagochtend; de peuters samen met hun (groot)ouders van 10.00-11.00 uur en de kleuters van 11.00-12.00 uur. De lessen worden gegeven in De Meent Bauerfeind.

De kinderen oefenen elke week sporten en spelletjes die specifiek zijn afgestemd op hun doelgroep, zoals klimmen over hobbelbanen, klauteren en glijden, een speciaal parcours afleggen met de loopfiets en het uitvoeren van simpele balspelletjes.

Naast gezamenlijke oefeningen is er volop ruimte om zelf te experimenteren en onderzoeken.

Uiteraard is mascotte Freddy Fit regelmatig van de partij om de jonge sporters aan te moedigen. Wie de lessenreeks succesvol afsluit, ontvangt een Freddy Fit diploma.

De Peuter- en Kleutergym reeks van Freddy Fit bestaat uit 8 lessen, die elke zaterdag in De Meent Bauerfeind worden gegeven. De eerste les start op zaterdag 19 mei 2018, de laatste les is op zaterdag 14 juli 2018. Aanmelden kan online via www.alkmaarsport.nl/peutergym of via www.alkmaarsport.nl/kleutergym.

De kosten bedragen € 65,- per kind voor 8 lessen. Meer informatie kunt u opvragen bij Marlou Zuurbier, via m.zuurbier@alkmaarsport.nl of 072-548 93 10.