REGIO – In de laatste speelronde voor de winterstop heeft Flamingo’s 64 met grote cijfers weten te winnen, terwijl Jong Holland met één punt terugkeerde uit Zuidoost Beemster. AFC’34 verraste door koploper Purmersteijn het eerste puntverlies toe te brengen.

ZOB – Jong Holland 1-1 (1-0)
“Het was een wedstrijd met weinig kansen aan beide kanten” zei Chelbi Boujenoui na afloop. Op bezoek bij ZOB speelde het Alkmaarse Jong Holland met 1-1 gelijk. “Zij kwamen op 1-0 voor door een dekkingsfout bij ons. Zij wilden ook hoog druk zetten en dat lukte in het begin goed. Naarmate de eerste helft vorderde gingen wij er onderuit voetballen” vervolgt de aanvoerder.

Boujenoui: In de tweede helft begonnen wij goed. Uiteindelijk resulteert dat in een gelijkmaker van Alpay Alarslan. Daarna drong ZOB aan maar tot grote mogelijkheden kwam het niet”.

AFC’34 – Purmersteijn 2-2 (0-1)
Aan de Robonsbosweg in Alkmaar heeft AFC’34 een knap resultaat behaald. Tegen Purmersteijn, dat nog geen punt verspeelde, werd een 2-2 gelijkspel behaald. “In de eerste helft hadden zij een overwicht, maar we wisten redelijk mee te voetballen” blikte Marius Wiegman terug. De bezoekers uit Purmerend wisten voor rust via een vrije trap op 0-1 te komen.

In het tweede bedrijf werd AFC’34 wat slordiger, en via een schot uit de tweede lijn kwam Purmersteijn op 0-2. Na de tweede tegentreffer, bracht AFC’34 coach Jeroen Slaager Mees Bouman binnen de lijnen, en achterin werd er één op één gespeeld. Het resulteerde via Joshua Souisay in de aansluitingstreffer. In het slotoffensief leken de Alkmaarders in blessuretijd via Marius Wiegman op gelijke hoogte te komen, maar het doelpunt werd afgekeurd. “Onterecht” oordeelde de verdediger. Toch werd er een punt uit het vuur gesleept, doordat Mees Bouman vanaf elf meter een penalty wist te benutten.

DINDUA – Flamingo’s 64 3-8 (2-5)
In Enkhuizen heeft Flamingo’s 64 het kalenderjaar positief afgesloten. Op bezoek bij DINDUA wist het in een doelpuntrijk duel te winnen. “Een terechte overwinning” vond Rade Trifkovic. “Het eerste half uur was moeilijk, maar daarna vielen zij in elkaar” vervolgt de aanvoerder die met een blessure vanaf de zijlijn moest toekijken.

Namens Flamingo’s 64 wist Maurice Gijzen driemaal te scoren. De overige vier treffers vielen via Miquel Dubois, Richard Rijsterborgh, Maarten de Vries en Ilyas Bektas.