ALKMAAR - Vrouwenfitnessclub Fit4lady opent haar deuren aan de Europaboulevard 322 in winkelcentrum De Mare. De leden sportten tot nu toe altijd in de Winkelwaard, maar vanaf zaterdag 31 december kunnen zij, maar ook alle andere vrouwen sporten in een nieuw onderkomen van Fit4lady Alkmaar. Er is dan OPEN HUIS van 10.00-12.00 uur.

Na 5 jaar tijd voor een nieuwe plek

Eigenaar Annemieke van Mameren is supertrots op haar nieuwe club. “Op 1 november kregen we de sleutel van dit pand en vanaf dat moment hebben we dagelijks keihard geklust om er een prachtige sportschool van te maken. Daarnaast draaide de club op de Winkelwaard gewoon door, dus het was een pittige tijd. Maar nu is het bijna zo ver, en kunnen we alle spullen verhuizen en ons gaan voorbereiden op de opening!”

Vrouwen fitter en gezonder maken

Fit4lady biedt trainingen die speciaal bedacht zijn door vrouwen voor vrouwen. Annemieke: “Wij weten hoe druk vrouwen zijn. In 30 minuten trainen vrouwen echt álle spiergroepen. Met 2 x 30 minuten sporten, worden vrouwen fitter, krijgen ze meer energie en bouwen ze aan een betere conditie. Dat is onze missie: vrouwen bewegen naar een gezonde en vitale leefstijl. Iedere vrouw kan hiermee instappen, ongeacht fitheid, conditie, leeftijd of gewicht. In een persoonlijk gesprek vooraf gaan we kijken welke doelen de vrouwen hebben en hoe we ze hierbij kunnen ondersteunen”.

Openingsaanbod

Annemieke biedt voor alle vrouwen die de afwisselende kracht- en conditietraining willen proberen een unieke kans. Annemieke: “Kom een keer gratis meetrainen om te kijken of het bevalt. Je kunt het vervolgens 4 weken proberen zónder ergens aan vast te zitten voor maar € 45.”

Fit4lady Alkmaar is 6 dagen geopend. Voor openingstijden en meer informatie: www.fit4lady.nl/clubs/alkmaar of bel/app met Fit4lady Alkmaar: 06 – 30458207.