ALKMAAR - Vrijdag 28 februari start Alkmaar Sport in sportcomplex Oosterhout het nieuwe voedings- en beweegprogramma 'Fit in de Oosterhout' voor dames. Gedurende 6 weken komen zij bijeen van 12.30-14.30 uur en leren over het belang van gezonde voeding. Daarnaast sporten zij samen onder begeleiding van een ervaren sportdocent. De eigen bijdrage bedraagt € 60,-. Aanmelden kan via www.alkmaarsport.nl/fitindeoosterhout.

Nuray Diktas is sportdocent en gewichtsconsulent bij Alkmaar Sport en start het nieuwe leefstijlprogramma 'Fit in de Oosterhout' dit jaar voor het eerst. "Ik begeleid al langere tijd veel dames tijdens de aerobics en toestel-lessen in de Oosterhout. Daar kreeg ik veel vragen over afvallen en eigenlijk kwam naar voren dat er veel behoefte is aan persoonlijke begeleiding op het gebied van voeding en bewegen. Met het programma wil ik dan ook aan deze dingen gaan werken, onder andere door samen met de dames persoonlijke doelen te stellen en daar naar toe te werken," aldus Diktas. Naast dat de deelnemers wekelijks samen gaan sporten, krijgen zij een persoonlijk voedingsschema en worden ups en downs met elkaar besproken. Na zes weken is er een goede basis gelegd, waarna de dames zelf verder kunnen werken om hun nieuwe leefstijl patroon vol te houden.

Meer informatie over het programma vindt u op www.alkmaarsport.nl/fitindeoosterhout. Aanmelden (eigen bijdrage € 60,-) kan via m.vanderwelle@alkmaarsport.nl of 06-11875674. Het is mogelijk om met het tegoed op de AlkmaarPas te betalen.